Adopcje porzuconych kont
Wygląd
Średniej postury, długowłosa biała kotka z jasnoniebieskimi oczami. Szczupła
Już wysyłam wszystko na pw.
[Obrazek: Podpis.png]
Statystyki - lvl: 7 | S: 15 | Zr: 18 | Sz: 12 | Zm: 26 | HP: 85 | W: 75 | EXP: 265/600
Stat. Med. - lvl: 13 | MED.EXP: 11/1500
Odpowiedz
Wygląd
Hejka, można adoptować Świstaka z Klanu Gromu?
Statystyki - lvl: | S: | Zr: | Sz: | Zm: | HP: | W: | EXP:
Stat. Med. - lvl: | MED.EXP:
Odpowiedz
Wygląd
hasło wysłane na pw.
Statystyki - lvl: 7 | S: 15 | Zr: 18 | Sz: 12 | Zm: 26 | HP: 85 | W: 75 | EXP: 265/600
Odpowiedz
Wygląd
Można adoptować puste konto w miejscu Zmierzchu?
Odpowiedz
Wygląd
Jest wysokim kocurem. Może nie najwyższym, aczkolwiek wyróżnia się spośród pobratymców. Jego futerko jest krótkie, ciemnoszare i pozbawione pręg. Na łapach widnieją białe skarpetki, zaś na gardle pojawia się jasna plamka. Ciemnoszary nos i wąsy w podobnej barwie nie wyróżniają się, podobnie jak uszy, które są przeciętnej wielkości. Jedynie duże oczy w kolorze wiosennych listków mogą przykuć uwagę. Ogon Ciężkiej Łapy jest gruby i stosunkowo krótki. Od czasu związania się z Klonową Łapą zaczął nieco większą uwagę poświęcać wyglądowi, teraz stara się prezentować jak najlepiej. Prócz tego delikatnie przytył. Nie jest gruby, aczkolwiek nie jest tak chudy, jak po opuszczeniu lecznicy.
Silver Cat pewnie, zaraz wyślę Ci hasło do konta na pw. :>
[Obrazek: WAkbW0Q.png]
Statystyki - lvl: 5 | S: 17 | Zr: 11 | Sz: 9 | Zm: 8 | HP: 80 | W: 60 | EXP: 225/400
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP:
Odpowiedz
Wygląd
Jako młody kocur Biała Łapa wygląda już dużo proporcjonalniej, niż gdy był kocięciem. Jego głowa nabrała odpowiedniej szerokości, przez co duże, jasnoniebieskie oczy nie wydają się wystawać poza jej obrys. Nisko osadzone, szerokie uszy dopełniają harmonii, a chociaż w rzeczywistości są zaokrąglone, to delikatne pędzelki na ich końcówkach optycznie je wydłużają. Jego szata, poza szerokim pasem ościstej sierści ciągnącej się wzdłuż grzbietu, jest miękka, krótka, z tendencją do lekkiego falowania się. Pod wpływem czasu jego mięśnie się uwidoczniły, a dzięki szerokiej klatce piersiowej, długie łapy wyglądają, jakby wyginały się w kształt beczułki. Uwieńczeniem jego sylwetki jest długi, dość cienki ogon, którym macha na boki, kiedy jest rozluźniony bądź zadowolony. Ci, którzy znają matkę, zapewne uznają, że poza kolorem i oczami niewiele po niej odziedziczył i przyjdzie im uznać, że kocur wyglądem bardziej musi przypominać ojca.
Halo, halo, jako że mnie tu już w sumie nie ma, to tak tylko chciałam powiedzieć, że moja zgoda na adopcję Tofika jest odgórna, jedynie wymagana by była zgoda Podniebnej Łapy, jako że wchodzi na forum. Teraz przegapiłam pytanie Mlecznej Łapy o możliwość adopcji, bo nie byłam na forum od kilku tygodni, a moja poczta najwyraźniej, jak się okazało, zaczęła przekierowywać wiadomości z forum do spamu, przez co nie wiedziałam, że ktoś mnie o coś pyta.
Może znałeś człowieka
może słyszałeś jak gra
jak mnie zapamiętasz
czy zostanie po mnie ślad?

[Obrazek: R4XLtDs.png]

kiedy skończy się MÓJ czas
właśnie kończy się NASZ czas
Statystyki - lvl: 3 | S: 8 | Zr: 10 | Sz: 9 | Zm: 6 | HP: 60 | W: 60 | EXP: 55/200
Odpowiedz
Wygląd
Chciałbym zaadaptować świstaka z gromu.
Odpowiedz
Wygląd
Już wysyłam hasło :)
Odpowiedz
Wygląd
Trzmiel to w głównej mierze biały z pręgowaniem na niebieskich łatach na głowie oraz grzbiecie, jaki ogonie z niemalże czarną końcówką, oraz ciemnopomarańczowych ślepiach. Jego sylwetkę można raczej zamknąć w kształcie zbliżonym do kwadratu. Wyrósł nieco powyżej średniej wzrostu kocurów w Klanie Gromu, ale pod względem tuszy zajmuje w klanie czołowe miejsce. Pod znacznym tłuszczykiem rozbudowały się porządne mięśnie. Kocur-czołg. Blizny: przedłużony uśmiech od lewego kącika pyska aż po ucho; oderwana część małżowiny prawego ucha od boku od zewnętrznej strony po całej wysokości. Po udarze w wieku 65 księżyców jego lewe oko się nie domyka, a lewy kącik pyska jest wiecznie opuszczony.
Myslemocno napisałx:Chciałbym zaadaptować świstaka z gromu.

Mogę pomóc z galeria, jeśli potrzebujesz!
» ɴᴛᴇʀxxᴛʜᴇꜱᴇ xxɢᴀᴛᴇs «
Fill your ʜᴀ ɴ ᴅ ꜱ with the rain
Reaching up to the maze of light in the ꜱ ᴋ ʏ

[Obrazek: 4X60gRV.png]

Turns you into ꜱ ᴛ ᴏ ɴ ᴇ, the light you stole
River turns to dust, miles on the run
ᴇ ᴠ ᴇ ʀ ʏ ᴡ ʜ ᴇ ʀ ᴇ you go, can't find no home
All the world you roam turns you into ꜱ ᴛ ᴏ ɴ ᴇ
Statystyki - lvl: 8 | S: 26 | Zr: 17 | Sz: 10 | Zm: 10 | HP: 100 | W: 70 | EXP: 665/750
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP: 0/100
Odpowiedz
Wygląd
Rudzik to jeszcze mały strzępek futra.No może nie taki mały.Jak na swój wiek to duża kotka lecz szczupła.W tym na razie małym ciałku kryje się dużo siły i zwinności.Jej futro jest krótkie,lecz grube idealnie nadawające się do pływania i wiecznie czyste,chociaż kotka niezbyt interesuje się swoim wyglądem.Jego kolor to szylkret z białymi plamami .Z wyglądu przypomina ojca lecz do biało-rudych pręgowanych plam doszły jeszcze czarne .Jednak charakterystycznego wyglądu nadaje jej pyszczek na którym w okolicach nosa jest długa czarna pręga .Niedaleko niej są duże żłote oczy ,a w nich często czają się iskierki rozbawienia.
Jest możliwość żebym zaadoptowała jakąś postać? Chciałabym wrócić do grania na tym forum, a Rudzik już chyba raczej nie będę miała możliwości.
[Obrazek: eGIGDhT.png]

~~My problem is my problem~~
That I never am happy
~Is my problem, is my problem~
~~On how fast I will succeed~~
Statystyki - lvl: 1 | S: 6 | Zr: 6 | Sz: 4 | Zm: 4 | HP: 55 | W: 45 | EXP: 55/100
Odpowiedz
Wygląd
Drobna, czarno-biała kotka z białymi znaczeniami na pyszczku, piersi i ogonie. Ma również białe skarpetki na przednich łapach - tylko palce i na tylnych do połowy. Oczy ma błękitne.
Na pierwszej stornie masz wypisane wszystkie postacie, które są do adopcji + w klanie Cienia jest miot, w którym zaczniesz 1 księżycowym kociakiem :>
<span class="plm3">jedna chwila wystarczy, by bez końca biec pod wiatr</span>
<div class="plm">
<div class="plm2"> choćby los sypał w oczy piach
choćby czas nie chciał <span class="plm1">leczyć ran</span>
nawet tęczy jest potrzebny deszcz
więc <span class="plm1">nie możesz</span> teraz poddać się</div></div>
<style>.plm{height:98px;width:333px;background:url('https://64.media.tumblr.com/ffe51413c6cce3feb381766c77498ffb/tumblr_ogc158bjKy1qf8em3o7_400.jpg');border-bottom:solid 2px #B2AB51;border-radius:0px 8px;box-shadow: 0 0 8px rgba(0,0,0, 0.6);} .plm1{font-family:'Dancing Script';font-size:16px;line-height:11px;color:B2AB51;} .plm2{font-family: 'Poppins';font-size:11px;color:C9BBA6;text-shadow: 0 0 5px #000000;width: 230px;line-height:11px;text-align:center; background-color: rgba(0,0,0, 0.3);padding:8px;border-radius:8px 0px;} .plm3{font-family:'Dancing Script';font-size:18px;line-height:15px;color:B2AB51;text-shadow: 0 0 8px rgba(0,0,0, 0.6);}</style><link href="https://fonts.googleapis.com/css2?family=Dancing+Script&family=Poppins" rel="stylesheet">
Statystyki - lvl: 6 | S: 10 | Zr: 21 | Sz: 12 | Zm: 8 | HP: 90 | W: 60 | EXP: 280/500
Odpowiedz
Wygląd
Rudzik to jeszcze mały strzępek futra.No może nie taki mały.Jak na swój wiek to duża kotka lecz szczupła.W tym na razie małym ciałku kryje się dużo siły i zwinności.Jej futro jest krótkie,lecz grube idealnie nadawające się do pływania i wiecznie czyste,chociaż kotka niezbyt interesuje się swoim wyglądem.Jego kolor to szylkret z białymi plamami .Z wyglądu przypomina ojca lecz do biało-rudych pręgowanych plam doszły jeszcze czarne .Jednak charakterystycznego wyglądu nadaje jej pyszczek na którym w okolicach nosa jest długa czarna pręga .Niedaleko niej są duże żłote oczy ,a w nich często czają się iskierki rozbawienia.
W takim razie zobaczę miot w Klanie Cienia,a jeśli nie będzie możliwości stworzenia nowej postaci to chętnię zaadoptowałabym Bialą c:
[Obrazek: eGIGDhT.png]

~~My problem is my problem~~
That I never am happy
~Is my problem, is my problem~
~~On how fast I will succeed~~
Statystyki - lvl: 1 | S: 6 | Zr: 6 | Sz: 4 | Zm: 4 | HP: 55 | W: 45 | EXP: 55/100
Odpowiedz
Wygląd
Płowy posiada umaszczenie typowe dla swojej rasy - typu point. Jest on kotem szczupłym, o wydłużonej sylwetce i średnio muskularnej budowie. Jest dość wysokim kotem, co spowodowane jest długimi łapami. Oczy mają barwę bladoniebieską, co również jest typową cechą syjamów.
To jak zapowiadała Waż, chciałabym adoptować per "puste konto" wnRzece ^^
    • [Obrazek: m79rnp.jpg]
Dobrym być nie popłaca
Karą za dobroć będzie ich pogarda
Dobrym być nie popłaca
Już teraz wiem
W ślepy zaułek mnie zawiodła droga dobrych chęci
Dobrym być nie popłaca
Statystyki - lvl: 3 | S: 5 | Zr: 7 | Sz: 6 | Zm: 17 | HP: 70 | W: 50 | EXP: 185/200
Stat. Med. - lvl: 4 | MED.EXP: 179/400
Odpowiedz
Wygląd
Jest wysokim kocurem. Może nie najwyższym, aczkolwiek wyróżnia się spośród pobratymców. Jego futerko jest krótkie, ciemnoszare i pozbawione pręg. Na łapach widnieją białe skarpetki, zaś na gardle pojawia się jasna plamka. Ciemnoszary nos i wąsy w podobnej barwie nie wyróżniają się, podobnie jak uszy, które są przeciętnej wielkości. Jedynie duże oczy w kolorze wiosennych listków mogą przykuć uwagę. Ogon Ciężkiej Łapy jest gruby i stosunkowo krótki. Od czasu związania się z Klonową Łapą zaczął nieco większą uwagę poświęcać wyglądowi, teraz stara się prezentować jak najlepiej. Prócz tego delikatnie przytył. Nie jest gruby, aczkolwiek nie jest tak chudy, jak po opuszczeniu lecznicy.
Zapraszamy, możesz już zakładać konto i pisać KP. :>
[Obrazek: WAkbW0Q.png]
Statystyki - lvl: 5 | S: 17 | Zr: 11 | Sz: 9 | Zm: 8 | HP: 80 | W: 60 | EXP: 225/400
Odpowiedz
Wygląd
Witam, jeśli jest taka możliwość chciałbym przygarnąć pod swoje skrzydła Orzechową Łapę z klanu Rzeki.
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości