Odejścia
Wygląd
Wysoka, chuda, o długich łapach; o krótkiej, cętkowanej rudej sierści z burymi rękawkami i stópkami. Białe plamki na mordce, piersi, brzuchu i łapkach. Rozbiegane, szalone, duże oczy o piwnej tęczówce.
jednak zostaję. ostatnia szansa.
[Obrazek: MwxzTdU.png]
Statystyki - lvl: 3 | S: 8 | Zr: 11 | Sz: 6 | Zm: 8 | HP: 80 | W: 40 | EXP: 120/200
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP:
Odpowiedz
Wygląd
Koteczka niewielkich rozmiarów o bardzo szczupłej sylwetce. Futro pokrywające jej drobne ciało ciągle tej samej barwy - pręgowane, bure z fragmentami rudości. Od brody poprzez pierś i cały brzuch sierść jest idealnie biała, tak samo jak skarpetki na łapach i końcówka długiego, biczowatego ogona. Mysz ma nienaturalnie duże uszy, tym samym doskonały słuch. Trochę niżej znajdują się dwa przenikliwe, blado-zielone talary, Mysie ślepia, które drążą nowo poznane koty na wskroś. Jeszcze niżej umiejscowiony jest ciemnoróżowy nos, który jest wiecznie w ruchu. Wyraz Mysiej mordki jest zazwyczaj obojętny, nie okazujący żadnych uczuć, jednak nie raz można dostrzec lekki, najczęściej zuchwały uśmieszek.
ostatnia szansa
Statystyki - lvl: 2 | S: 5 | Zr: 7 | Sz: 9 | Zm: 5 | HP: 50 | W: 60 | EXP: 15/150
Odpowiedz
Wygląd
Jest dość małym kociakiem o drobnej budowie. Charakteryzuje go jego, zawsze czyste i zadbane, kręcone biało-rude futro. Na razie niebieskie oczy, już w krótce wybarwią się na bursztynowy kolor.
Słonecznik - po konfrontacji z Iskrą postanowił pokazać wszystkim (kimkolwiek oni by nie byli), że da radę sam przetrwać w dziczy i nikogo nie potrzebuje, tak też oddalił się w tylko sobie znaną stronę (zaginieni)

Wir - adopcje

Chciałbym wrócić do rp, ale dużo się ostatnio w moim życiu dzieje i mocno nie wyrabiam. Może jeszcze kiedyś do was wrócę bo super się bawiłem i rp było ważną częścią mojego życia, ale na razie muszę sobie zrobić dłuższą przerwę i poukładać kilka spraw. Dzięki za wszystko :)
Statystyki - lvl: 1 | S: 2 | Zr: 8 | Sz: 6 | Zm: 4 | HP: 60 | W: 40 | EXP: 0/100
Stat. Med. - lvl: | MED.EXP:
Odpowiedz
Wygląd
Mleczko jaki jest, każdy widzi. Nie odznacza się ani szczególnym wzrostem, ani wyjątkową elegancją, ani też unikalnym kolorem futra. Ot, przeciętnego wzrostu kociak o krępej budowie ciała, która zapowiada, że wyrośnie raczej na postawny dąb niż giętką brzózkę. Jak sugeruje imię (zmęczoną porodem Agrestowy Krzew najwyraźniej opuściła kreatywność), futerko ma białe, do tego króciutkie i miękkie jak puch. Młody pan zwraca na swój wygląd wielką uwagę, zwykle jest więc ono olśniewające i wolne od skazy oraz... nastroszone. Mleczko bowiem każdego dnia zanim wyjdzie na podbój świata spędza długie chwile strosząc swoje futerko — uważa, że wtedy wygląda groźniej. Bez tego na oczy innych pokazać się nie może, nie i już, w koncu musi siać postrach w sercach swoich wrogów! Pyszczek może miałby uroczy — wszak małe kocięta zawsze są urocze — gdyby nie to, że praktycznie zawsze chodzi naburmuszony jakby go osa w wargę ukąsiła. Oczy, jak to u kocięcia, ma jeszcze niebieskie, ale w przyszłości przybiorą łagodny, zielony kolor.
Mleczko > adopcje

miałem dobre chęci, ale to chyba jeszcze nie ten czas. zupełnie nie potrafiłem się wkręcić w fabułę, jakoś nią podjarać. chciałbym kiedyś faktycznie wrócić, ale to chyba nie ten moment
OGIEŃ W MOJEJ GŁOWIE, KREW NA TWOICH RĘKACH
TY BĘDZIESZ PRZEGRANY, JA BĘDĘ ZWYCIĘZCĄ!
Statystyki - lvl: 1 | S: 8 | Zr: 5 | Sz: 5 | Zm: 2 | HP: 60 | W: 40 | EXP: 0/100
Odpowiedz
Wygląd
Tojad nie wyróżnia się zbytnio wzrostem i właściwie już nigdy nie będzie, jako że osiągnęła swoje finalne rozmiary. Mieści się gdzieś w średniej, jeśli chodzi o wysokość, ilością mięśni również nie grzeszy, chociaż jej długie futro - zwłaszcza na ogonie, brzuchu, piersi i gardle - może nieco mylić w tej kwestii. Jest głównie biała, lecz nie całkiem: ciemny, stalowy kolor obejmuje prawie cały jej ogon (z wyjątkiem krótkiego odcinka przy samej nasadzie), a także rozlewa się w dwie nieregularne plamy na jej grzbiecie, przy czym jedna, większa, znajduje się w okolicy jej prawego biodra, drugą natomiast można dostrzec praktycznie w połowie jej prawego boku, w okolicy barku. Z tyłu głowy również ma łatę, zaczynającą się wysoko na karku, obejmującą całe uszy, aż dopiero wysoko na czole dzielącą się na dwa, przeciętą bielą; po prawej stronie ciemna plama sięga połowy oka i zahacza o jego kącik oraz dotyka boku głowy, natomiast z lewej zatrzymuje się nieco wcześniej, tuż po minięciu ucha. Oczy Tojad natomiast ma dwukolorowe - prawe żółtozielone, a lewe błękitne jak niebo. Między nimi natomiast, na samym końcu zgrabnego pyska, znajduje się trójkątny, ciemny, prawie czarny nos, a pod nim, po prawej stronie, można dostrzec okrągłą szarą plamkę.
Trujący Kieł -> Gwiezdny Klan. znaleziona przy granicy zagryziona przez lisa, sam lis wykrwawił się jakieś dwie długości drzewa dalej.
Piołunowa Łapa, Kasztanowa Łapa -> zaginieni. wyszli i nie wrócili, w niejasnych okolicznościach.

nie chciałem pisać tego posta, serio, ale widać, jak wygląda ostatnimi czasy moja aktywność. sama myśl o pisaniu postów mnie męczy, zwłaszcza, że nie mam tyle czasu, ile bym chciał. jeśli już nachodzi mnie ochota na pisanie, to nie jest to niestety pisanie kotkiem w internecie, a poza tym powinienem się jednak skupić na pracy dyplomowej i praktykach.
z forumka całkiem nie odchodzę, może jak trochę mi się zluzuje to wezmę jakieś sesje mg czy coś, na discordzie też zostaję. mam szczerą nadzieję wrócić do gry pełnoprawnie kiedyś, ale kiedy - ciężko powiedzieć i nie chcę na ten moment mieć przedłużanej w nieskończoność nieobecności.

bardzo przepraszam z tego miejsca wszystkich, z którymi moje postaci miały aktywne (haha aktywne) sesje oraz zbudowane relacje, zwłaszcza Jodłę oraz beepo.
.
.
.
i jeśli płynąć to wpław,
zgiąć kolana i kark

mamo, nie tędy
MAMO, NIE TĘDY

kiedy k.a.ż.ą mi być KIMŚ
mieć bielszy uśmiech
jestem sobą bardziej i
mam zęby ŻÓŁTE
[Obrazek: 95ORmNe.png]
Statystyki - lvl: 3 | S: 10 | Zr: 11 | Sz: 5 | Zm: 7 | HP: 70 | W: 50 | EXP: 155/200
Odpowiedz
Wygląd
Równie dobrze mógłby się nazywać Kamienny Pysk. Można go czasem zobaczyć uśmiechniętego - kiedy coś mu się uda, w rozmowach z bliskimi albo na tematy, które lubi, jednak znany jest z zamyślonego, poważnego wyrazu pyska. Osiągnął swój finalny wzrost i przerósł mistrza pod tym względem. Jego sylwetka jest dość szczupła, a futro jasnobure w czarne tygrysie pręgi. Rozjaśnia się ono wokół oczu i na pysku. Zazwyczaj starannie wyczyszczone, zdarza się jednak, że zaplącze się tam jakiś kawałek kory. Posiada niewielką białą plamę na piersi. Głowa ma okrągły kształt. Lekko zaokrąglone uszy łowią interesujące dźwięki, a zielone oczy o bladożółtej otoczce bacznie obserwują otoczenie. Nos przybrał ceglastorózowy kolor, a poduszki łap - szary.
Dobra, nie ma co się oszukiwać, że wrócę do gry.

Kamienisty Brzeg - GK
Kamyczek będzie o̷r̷y̷g̷i̷n̷a̷l̷n̷y̷ i zamiast umrzeć od psa czy innego drapieżnika zostanie postrzelony przez nudzącego się dwunoga
Bobrowy Ogon - martwi
Bóbr za to poszła po bułki na osiedle i nie wróciła. Można uznać, że powiedziała komuś gdzie się wybiera
Kozia Broda - zaginieni
Kozioł nie był oryginalny i porwali go dwunodzy podczas gdy zwiedzał ziemie niczyje. Wołają teraz na niego Stefan. Nim najlepiej mi się pisało i istnieje 1% szansy, że kiedyś nim powrócę
≤ It`s anew world - it`s a new start ≥
• It`s alive with the beating of yₒᵤₙg ₕₑₐᵣₜₛ
• It`s a new d̴a̴y̴, it`s a new plan
~ I`ve been waiting for you ~
•° Here I am °•

•° Here we are °•
we`ve just begun
• And after all this time - our time has come •
~ ° Ya here we are - still goin` strong ° ~
Right here in the place where we belong

Statystyki - lvl: 4 | S: 11 | Zr: 14 | Sz: 8 | Zm: 6 | HP: 85 | W: 45 | EXP: 145/300
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP: 0/100
Odpowiedz
Wygląd
Szum to krępy kocur o długiej, czarnej sierści. Szeroki, wysoki i umięśniony. Futro jest zadbane, lśniące. Dzięki temu jak się stara dbać o swoje futro jest bardzo objętościowe oraz miękkie. Duże łapy, łeb oraz barki. Wibrysy czarne, prócz jednego odlutka, który jest biały. Ot tak. Żółto-zielone oczy, gotowe przebić wzrokiem każdego. Blizna po walce z drapieżnikiem, rozlewająca się od barku do szyi.
Szumiący Wodospad - zaginieni
zaginął w rozlewie krwi, ciała nie ma

Świetlik - zaginieni
poszła zwiedzać

przepraszam, ale ostatnimi czasy okropnie czuje się myśląc o grze, jest mi niedobrze za każdym razem jak wchodzę na forum. przepraszam najbardziej skeo za tak opozniony trening bagna, szose i bies </3
idolized in the spotlight
always reaching for fame
reverence is my birthright
prize and worship my name
i'm the one for you
no need to choose
become your muse
Statystyki - lvl: 4 | S: 13 | Zr: 11 | Sz: 7 | Zm: 8 | HP: 80 | W: 50 | EXP: 220/300 [9.11.2024]
Odpowiedz
Wygląd
Średniej wielkości bura szylkretka; więcej bieli niż kolorowych plam; długie futro; heterochronia - prawe oko brązowe, lewe zielone.
nie chciałem tutaj pisać, ze względu na to w jakiej sytuacji jest obecnie klan cienia, ale przyznam szczerze, nie mam ochoty nawet wchodzić na forum, a gdy już wejdę to nie mam ochotę na życie.

przepraszam agne za to w jakiej sytuacji ją stawiam. i azu, że obiecałem tyle a nic z tego nie będzie.

Pieśń umarła w walce z psami. dużymi. chciała przegonić jednego z terenów klanu cienia, ale nie spodziewała się, że w okolicy będą jeszcze dwa duże psy. nawet 9 żyć od gwiezdnych nie pomogło z tym co psy z niej zostawiły. można ją znaleźć tuż za granicą klanu cienia, w kierunku siedliska koni.

do zobaczenia, kotki
I met a M A N downtown the other day
With ruby eyes that took my life AWAY
[Obrazek: ddik124-f2b36cbb-6a50-428b-a345-d702f074...Haxg1iZUw0]
The moral ALWAYS goes
.: : Dont trust the wolf in woolen clothes : :.
But know the consequence of imaginations fear
[Obrazek: ddik124-f2b36cbb-6a50-428b-a345-d702f074...Haxg1iZUw0]
I hear from the witches
Fear sounds of
the dead
The source of the itchеs
Lives under my bed
Statystyki - lvl: 5 | S: 20 | Zr: 11 | Sz: 8 | Zm: 6 | HP: 80 | W: 60 | EXP: 5/400
Odpowiedz
Wygląd
Wysoka, chuda, o długich łapach; o krótkiej, cętkowanej rudej sierści z burymi rękawkami i stópkami. Białe plamki na mordce, piersi, brzuchu i łapkach. Rozbiegane, szalone, duże oczy o piwnej tęczówce.
Róg któregoś dnia wyszła i już nie wróciła do klanu. I tak nikt nie dostrzegał jej obecności, więc i jej brak nikogo szczególnie nie zabolał, a czuła, że od śmierci Wiatru i tak nie ma czego szukać w Gromie.

no. miała dostać ostatnią szansę, nie wyszło, chociaż bym chciał spróbować jeszcze raz bo mi jej szkoda, to nie chce mi się bujać z aktualizowaniem kp tylko po to, żeby zaraz znowu zniknąć i znów wygrzebywać ją z nieaktywnych. c'est la vie itd itd.
[Obrazek: MwxzTdU.png]
Statystyki - lvl: 3 | S: 8 | Zr: 11 | Sz: 6 | Zm: 8 | HP: 80 | W: 40 | EXP: 120/200
Odpowiedz
Wygląd
❀ duży ❀ błękitnooki ❀ bury point ❀ tygrysio pręgowany ❀ biel na łapach, pysku, szyi, klatce piersiowej
Już mnie poszarzyło i pewnie zaraz mnie jeszcze przekreśli, to chyba nie ma co się łudzić.

Szałwia do adopcji od zera, wszystko uzgodnione z rodzicami postaci.
Statystyki - lvl: 1 | S: 10 | Zr: 6 | Sz: 2 | Zm: 2 | HP: 60 | W: 40 | EXP: 0/100
Odpowiedz
Wygląd
Orientalny, tygrysio pręgowany buras. Olbrzymi jak na swój wiek. Oliwkowe oczy
Kurza Łapa do zaginionych.
Jakoś standardowo mu się zniknęło. Pewnie zauważył, że się liczba wrogów w klanie nie zgadza, poszedł szukać Żabiej Łapy i jak na frajera przystało coś go zaatakowało.

Dziękuję za grę!
xxx

xxx
xxx
xxx
xxx
Every roommate kept awake...
... by every sigh and scream we make...
... all the feelings that I get...
But I still DON'T MISS YOU yet!

xxx
... only when I stop to think about it...
xxx
I HATE everything about you!
xxxxxxxxxxxxxxx Why do I love you?
You hate everything about me!
xxxxxxxxxxxxxxx Why do you love me?
[Obrazek: NHM52Eu.png]
xxx
Statystyki - lvl: 4 | S: 12 | Zr: 14 | Sz: 8 | Zm: 5 | HP: 75 | W: 55 | EXP: 120/250
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP: 0
Odpowiedz
Wygląd
Kot jest słabym ogniwem miotu Agrestowego Krzewu i Zmarźliwego Nosa. Jego budowa jest bardzo drobna, kończyny ma chude i delikatne, a ogólnie ujmując jest mniski i mały. Ma drobne łapy o różowym kolorze poduszeczek. Posiada długi i smukły ogon. Jego ciało pokrywa krótkie, delikatne i bardzo gładkie futro o przyjemnej, rudej barwie. Na jego sylwetce można dojrzeć się tygrysiego wzoru pręg, które nie są za bardzo wyraźne. Jego pyszczek, brzuch, łapy i ogon mają jaśniejszy kolor, ale jego futro pozbawione jest białych znaczeń. Pyszczek ma delikatnych kształtów, a tak poza tym to niczym innym się nie wyróżnia poza różowym noskiem i piwnej barwy obczami.
Gruszkowa Łapa - niedługo po ceremonii gdzieś zniknął

Bardzo lubię gruszkę i byłam bardzo podekscytowana powrotem do gry ale wyszło jak zawsze. Roleplay nie jest już rzeczą dla mnie tak angażującą jak kiedyś i czekając na zakończenie cerki mój słomiany zapał umarł </3 może kiedyś wrócę ale nie wiem! Przepraszam skeo że nawet nie wbiłam do treningu :( bo bardzo mnie cieszyła wizja treningu z niedźwiedziem! Może się rozmyśle w przeciągu tygodnia ale man mam tyle angażujących dużo czasu zajęć że na to RP czasu nie ma....

you poor sweet innocent thing
dry   your  eyes  and   testify
one day, i'm gonna forget your name

and  one  sweet  day

Statystyki - lvl: 1 | S: 1 | Zr: 9 | Sz: 5 | Zm: 5 | HP: 50 | W: 50 | EXP: 0/100
Odpowiedz
Wygląd
Przeciętnego wzrostu, przeciętnej wagi, przeciętnej sylwetki. Długowłosa, klasycznie pręgowana niebieska szylkretka ze sporą ilością bieli. Oczy bladoniebieskie, z brązową otoczką wokół źrenicy.
dobra uhh szad nie zesraj się. miałem kryzys, ale szkoda mi wikliny.
c o m ea n d  g e ts o m e
skinning
the children for a war drum
putting food on the table selling bombs and guns
it's quicker and easier to eat your young

Statystyki - lvl: 2 | S: 6 | Zr: 9 | Sz: 6 | Zm: 6 | HP: 80 | W: 30 | EXP: 115/150
Odpowiedz
Wygląd
Kotka cieszy się swoim nietypowym ubarwieniem - Lilia jest niebieskim tickedem. Cały grzbiet przysłania ciemniejszy nalot, a od czubka głowy po koniec ogona ciągnie się równie ciemna pręga. Jej brzuch, po szyję i pyszczek otulają cieplejsze rozjaśnienia. Pierwsze co rzuca się w oczy przy spotkaniu z koteczką, to to, że jej uszy są nieco większe niż uszy przeciętnego kociaka. Następną wyróżniającą się rzeczą są jej żółte ślepia, które dopiero niedawno przybrały swoją właściwą barwę. Są naprawdę wyraziste, a nawet rażące. Poza tym wszystkim mała Lilia jest chuda, jej łapki niczym wykałaczki, wyglądają jakby miały się zaraz połamać. Dużą zasługę w tym ma fakt, że jej krótka sierść odsłania wszystkie jej kości, których nie zakrywa warstwa tłuszczu.
Wiem, że moja zabawa tutaj jako Lilka nie rozkręciła się nawet, ale z bólem serca muszę odejść z forum. Moje życie prywatne i ogrom pracy oraz nauki przybiły mnie na tyle, że nie mam ani trochę weny na pisanie. Przepraszam, za te niedokończone sesje i wątki, wszyscy tutaj jesteście mega kochani i równie pomocni. Niestety dorosłe życie mnie przygniata, przez co nie mam chwili aby zabrać się za coś kreatywnego T^T pewnie będę chciała zostać na waszym discordzie, ale już nie jako uczestniczka forum. Dziękuję wszystkim (zwłaszcza rodzeństwu Lilii) za tak miłe przyjęcie.

Co się stanie z Lilią?
Chcę aby trafiła do zaginionych. Tuż po osiągnięciu stopnia terminatora udała się na samotne odkrywanie świata. Niestety ciekawość ją zgubiła.

Znalazłam to forum jak miałam jakieś 12 lat. Może niektórzy o tym wiedzą, ale większość raczej nie. To forum to duży kawałek mojego dzieciństwa i chyba z pięć razy tutaj wracałam, jednak wiem, że to już nie to samo - nie przychodzę ze szkoły przed południem, tylko wracam z pracy w nocy. Nie mogę poświęcać tyle czasu byciu na forum, gdy mam tak dużo obowiązków jako dorosła. Mam nadzieję, że większość z was to dobrze rozumie. Tak czy siak, nic nie obiecuje, ale może jeszcze kiedyś tutaj wrócę ;-)) miłego dnia wszystkim, którzy to czytają i oby wasz pobyt tutaj był tak miły jak mi, kiedy miałam te paręnaście lat. Powodzenia<3
[Obrazek: Untitled_Artwork.png?ex=661e7c87&is=660c...9aeb75d52&]

heaven help me for the way i am
i know tomorrow brings ,xx the consequence at hand
but i keep living this day like the next will never come
- ☆ -

Statystyki - lvl: 1 | S: 3 | Zr: 8 | Sz: 5 | Zm: 4 | HP: 60 | W: 40 | EXP: 0/100
Odpowiedz
Wygląd
Rudo biała kotka ( białe znaczenie z przodu ciała głównie na pysku i szyi) pręgowanie klasyczne. Nieco mniejsza niż średni kociak.
Niestety ale bardziej dorosłe życie nie sprzyja pisaniu na forum :( powrót do pbf po latach nie wydaje się obecnie możliwy.
Przepraszam wszystkich z którymi miałam pisać i zaczęłam oraz administratorów za zawracanie głowy.
Czaple można oddać do adopcji ;)
Statystyki - lvl: 1 | S: 3 | Zr: 6 | Sz: 6 | Zm: 3 | HP: 60 | W: 40 | EXP:
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 28 gości