Mistrz: Puszczykowy Ogon
Matka: Olchowy Listek
Ojciec: Szczurzy Ogon [*]
Partner: Piaskowy Podmuch
Multikonta: Błękitna Toń [KG] Lśniąca Sadzawka [KW] Jaskółka [S] Skrzące Słowo [KRz] Różana Łapa [KW]
Wygląd
To już nieistotne
Łania -> zaginieni
Jaśminek zabrał ją do Medyka, ale ta znowu uciekła pod osłoną nocy, naiwnie wierząc że tym razem uda się znaleźć rodzinę. Niestety, zamiast ojca czy rodzeństwa znalazła pijanych, acz wielkodusznych dwunogów którzy ją przygarnęli
przepraszam rodzinkę i Jaśminka, Łania była zbyt nieśmiała i za bardzo polegała swoją egzystencją na rodzinie, która bardzo szybko zniknęła. Kiedyś pewnie nią wrócę, ale potrzebuję na to czasu.
when this world is no more
★ the m o o n is all we'll see ★
I'll ask you to fly away with me
until the stars all fall down
they empty from the sky
but I don't m i n d
if you're with me
≡ then everything's alright ≡
Statystyki - lvl: 4
| S: 9
| Zr: 12
| Sz: 10
| Zm: 8
| HP: 75
| W: 55
| EXP: 60/300
Stat. Med. - lvl: 0
| MED.EXP:
Grupa: Cień
Księżyce: 119
Mistrz: Pluskający Potok [*]
Matka: Krogulczy Szpon [*]
Ojciec: Wiewiórczy Ogon [*]
Partner: Polna Gwiazda
Multikonta: Kukułczy Puch [GK] Płonący Las [KC] Jasne Serce [NKT] Dymiący Staw [KG] Cietrzew [NKT]
Trwałe urazy: mała blizna na pysku, długa blizna wzdłuż lewego boku i odgryziony kawałek lewego ucha
Wygląd
Wygląd się zbytnio nie zmienił od czasów kocięcych. Jedynie jej oczy już w pełni wybarwiły się na kolor zielony. Mimo, że urosła to nadal nie zaliczała się do wysokich kotów. Uważa swój wzrost jako wadę dlatego więc próbuje odwrócić uwagę kotów czymś innym jak na przykład swoim pięknym i lśniącym futrem które zawsze jest ułożone i czyste. Szylkretka przybrała kobiece kształty i stała się na pewno atrakcyjniejsza. Wręcz jej wygląd był przeciwieństwem jej zadziornego charakteru. (więcej w KP)
Ostry Kwiat -> Gwiezdny Klan
To było do przewidzenia. Chciałam dać Ostrej drugą szansę ale no nie wyszło. Chęć pisania nią szybko zgasła plus powaga wszystkich sesji trochę mnie przytłoczyła. Jednak w głównej mierze podejmuje taką decyzje bo zwyczajnie nie mam czasu i sił na pisanie tak ważną postacią. Nie sądziłam, że studia tak mnie pochłoną. Źle się czuje z tym, że Ostra po raz kolejny nie jest aktywna na fabule przez mój brak czasu i chęci pisania nią. Kocham ją bardzo i na zawsze zostanie w moim serduszku. Jednak uważam, że czas na nią. Przeżyła wiele chwil a ja wraz nią. Dziękuję wszystkim z którymi zbudowałam ciekawe relacje na tej postaci. Jestem ogromnie szczęśliwa, że rodzina Ostrej i Polnego jest tak liczna. Również przepraszam wszystkich z którymi miałam teraz sesje.
Ostry Kwiat odeszła spokojnie. Po pogrzebie swojego partnera, zasnęła w swoim legowisku i już nigdy się nie obudziła.
Statystyki - lvl: 5
| S: 16
| Zr: 11
| Sz: 11
| Zm: 7
| W: 65
| EXP: 175/400
| MED.EXP:
Księżyce: 55
Mistrz: Tonący Kamyk
Matka: Ostry Kwiat
Ojciec: Polna Gwiazda
Partner: Ćmi Pyłek
Życia: 9
Multikonta: Pochmurny Sen
Wygląd
Średniej wielkości bura szylkretka; więcej bieli niż kolorowych plam; długie futro; heterochronia - prawe oko brązowe, lewe zielone.
Jeżyna -> zaginieni
Pewnego dnia zniknęła z obozu i ślad po niej zaginął
Przepraszam najbardziej skeo, ale jednak nie mam siły ani głowy by rozwijać nową postać
「 I met a M A N downtown the other day
With ruby eyes that took my life AWAY 」
The moral ALWAYS goes
.: : Dont trust the wolf in woolen clothes : :.
But know the consequence of imaginations fear
「 I hear from the witches
Fear sounds of the dead
The source of the itchеs
Lives under my bed 」
Statystyki - lvl: 5
| S: 20
| Sz: 8
| Zm: 6
| HP: 80
| W: 60
| EXP: 5/400
Stat. Med. - lvl:
| MED.EXP:
Księżyce: 19
Matka: śpiewająca GWIAZDA
Multikonta: szalejąca zamieć, dębowy bór [rzeka]; pozytywka [nowy świt]
Trwałe urazy: własna egzystencja
Wygląd
orientalnej budowy; krótkowłosa; szylkretowy liliowy point; błękitne oczy
szepcząca łapa > gwiezdny klan
pechowo, niedługo po tym jak ozdrowiała po ostatnim polowaniu, przy pierwszym wyjściu z obozu wpadła na dwunożnych z psem. znaleziono ją na granicy bliżej siedliska koni, rozerwaną na strzępy z flakami na wierzchu
przepraszam burzę, dziękuję za ciągnięcie ze mną treningu <3 przepraszam całe rodzeństwo, biesa. ambicje miałom duże i się o nie potknęłom i wywaliłom na ryj
† † †
ten głos nawiedzał mnie
xxxxxxxxxxxxxxP R Z Y B Y W A Ł w snach
wymawiał imię me, aż nastał brzask
i chyba dalej śnię, lecz razem z nim
to on — to UPIÓR tej opery ma
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxwe władzy sny
Statystyki - lvl: 2
| S: 2
| Zr: 9
| HP: 65
| W: 45
| EXP: 125/150
Stat. Med. - lvl:
| MED.EXP:
Grupa: Samotnicy
Księżyce: 47
Mistrz: Gadożerowy Szlak, Tupocząca Salamandra, Deszczowa Pogoda
Matka: Dzika Wiśnia
Ojciec: Parzące Ziele
Multikonta: Donośny Krzyk (KW), Trzmielopręgi, Moczar (KC), Orka (S), Dzięciola Łapa, Muszelkowa Brzeg, Mocarny Sebastian (GK), Obieżyświat, Pierwiosnkowy Prześwit, Chrabąszczowa Łapa (nkt)
Trwałe urazy: Rozcięcie wzdłuż prawego oczodołu, uszkodzona gałka oczną wraz z powieką - niewyraźnie widzi na to oko
Obniżenie statystyk:
na stałe: -1Zm
Pojedyńcze podłużne rozcięcie na prawym uchu.
Wygląd
Wysoka, szczupła o gładkiej, krótkiej niebieskiej sierści i błękitnych oczach. Lewa tylna łapa od palców do końca stopy jest biała. Z przyzwyczajenia mruży prawe oko.
Zaskrońcowa Łapa -> NKT
Stwierdziła, że życie w Gromie nie jest dla niej i poszła szukać szczęścia gdzie indziej.
https://artemida.webd.pl/thread-9815-pos...#pid458225
Nie wiem czy będzie się liczyć tbh :'))
| S: 8
| Zr: 16
| Zm: 5
| HP: 85
| W: 45
| EXP: 0/300
Stat. Med. - lvl:
| MED.EXP:
Grupa: Grom
Księżyce: 34
Mistrz: Tupocząca Salamandra
Matka: Dżdżysty Świt [NPC]
Ojciec: Czaple Pióro [NPC]
Multikonta: Ryś [KW], Szumiący Wodospad, Świetlik [KC], Sol [P] | Rysi Pomruk, Nawałnicowy Ryk, Mleczna Struga, Żbik [GK]
Wygląd
Jak się spojrzy na kocię to, to można pomyśleć, że jej rodzice w ogóle jej nie karmili. Wychudzone to takie, z futrem przyklejonym do ciała, małe i jakby wiatr miał połamać kości. Z daleka widać, że Różyczka jest kotką delikatną w swoich kształtach. Jest niziutka o krótkim, rudokolorowym futrze. Posiada ciemniejsze, tygrysie pręgi, a i też matka natura obdarzyła ją kilkoma białymi znaczeniami. Na swojej delikatnie rozjaśnionej klatce piersiowej znajduje się plamka w kształcie małego diamencika, a na pyszczku rozlewa się nieregularna biel, od noska do policzków. Biel ta nie rozlewa się na szyję! Obecnie ma oczy jasnoszare, w przyszłości się wybarwią na kolor brązowo-bursztynowy. Już teraz na mordce młodej gromniaczki można zobaczyć delikatny strach oraz jakby smutek.
Różana Łapa - zaginieni
wyszła w poszukiwaniu kwiatków dla Borsuczej Łapy. Nie wróciła. W miejscu, gdzie się zakończył jej trop jest krew.
przepraszam wszystkich :( ale nie mam absolutnie zadnej checi na razie na pisanie, byc moze tylko trzy postacie beda dobre dla mnie. pewnie wróci, kiedyś. nie wiem kiedy tho.
› ★ ‹
and ALL THE PEOPLE say
xxxxxxxxxxxxyou can't wake up
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxthis is not a dream
you're part of a machinexxxxxxxxxx
you are not a human beingxxxxxxxxxxxxxxxx
with your face all made up, living ON
a screen
low on self–esteem so you run on GASOLINE
› ★ ‹
| S: 6
| Zr: 9
| Sz: 6
| Zm: 5
| W: 35
| EXP: 30/150 [październik]
Stat. Med. - lvl:
| MED.EXP:
Grupa: Wicher
Księżyce: 36
Mistrz: Wydrzy Wąs
Matka: Ostry Kolec
Ojciec: Amaretto
Multikonta: Płocha Łapa, Topikowa Łapa (KR)
Wygląd
spory kocur o zgrabnej, rozwijającej się sylwetce, długiej, niebieskiej, tygrysiopręgowanej sierści z bielą i różnokolorowych oczach: prawie żółte, lewe lodowoniebieskie
Nieważne, poszło do nieobecności jednak ;)
| S: 12
| Zr: 7
| Sz: 3
| Zm: 4
| HP: 70
| W: 40
| EXP: 30/150
Stat. Med. - lvl:
| MED.EXP:
Księżyce: 45
Matka: Śpiewająca Knieja
Ojciec: :O
Partner: Narcyz
Multikonta: Bluszczowa Jagoda (nkt) Bobrzy Bór (KC)
Wygląd
Pulchna, malutka koteczka o króciutkich łapkach i puszystym ogonku. Niedługie futerko ma w kolorach buro-rudych z bielą. Największe łaty brązu znajdują się na lewym boku oraz barku po tej samej stronie. Ponad to bury zajmuje cały ogon koteczki, cały grzbiet nosa i małą kępkę sierści z tyłu prawej łapy na wysokości nadgarstka. Ślepia z początku szare, jednak teraz powoli przybierają docelowe kolory, lewe - niebieski, prawe zielony.
https://artemida.webd.pl/thread-4908-page-13.html
chorowanie, brak weny, siły i nowy rok szkolny... a do tego melodia na którą brakło pomysłu i chęci realizacji, przepraszam dzieci :( mamusia może wróci za jakiś czas
Nucąca Łapa -> zaginieni
Statystyki - lvl: 1
| S: 3
| Zr: 8
| HP: 65
| W: 35
| EXP: 45/100
Stat. Med. - lvl:
| MED.EXP:
Księżyce: 30
Matka: Nucąca Łapa
Ojciec: Narcyz
Multikonta: Sosnowa Szyszka [KC], Mglista Łapa [KR], Sokół [KG]
Trwałe urazy: Matka Nucąca Łapa
Wygląd
Bardzo duży bury (czarny) mink [seal snow mink] z rozjaśnionymi beżowymi rozetami na grzbiecie, budowa typu europejskiego, ogon wydaje się grubszy na końcu, oczy blado turkusowo-niebieskie, sylwetka smukła
https://artemida.webd.pl/thread-4908-pag...tml#switch
Ciężko mi się nim teraz pisze, co jeszcze bardziej blokuje mnie z odpisywaniem innymi postaciami, ale mam na niego pomysł na przyszłość, więc na pewno kiedyś nim wrócę.
Stokrotka -> zaginieni
| S: 5
| Zr: 10
| Zm: 2
| HP: 50
| W: 50
| EXP: 20/100
| MED.EXP: 0/100
Księżyce: 45
Mistrz: Psie Serce
Matka: Śpiewająca Knieja
Multikonta: Rojst, Świetlikowa Łapa [KC], Jesion [KRz] | Rdza, Chabrowa Łapa, Różyczka [nkt], Rysi Pomruk, Nawałnicowy Ryk, Mleczna Struga, Żbik [GK]
Trwałe urazy: blizna po walce z drapieżnikiem, rozlewająca się od barku do szyi
Wygląd
Szum to krępy kocur o długiej, czarnej sierści. Szeroki, wysoki i umięśniony. Futro jest zadbane, lśniące. Dzięki temu jak się stara dbać o swoje futro jest bardzo objętościowe oraz miękkie. Duże łapy, łeb oraz barki. Wibrysy czarne, prócz jednego odlutka, który jest biały. Ot tak. Żółto-zielone oczy, gotowe przebić wzrokiem każdego. Blizna po walce z drapieżnikiem, rozlewająca się od barku do szyi.
Chabrowa Łapa > zaginieni
po śmierci matki czuł się źle, chodził dużo po terenach, a tam gdzie się urywa jego zapach są ślady krwi, zapach psa i niebieskie futro
mysli czy nie odejsc mecza, i moze nie bede miala problemu aby wrocic do pisania kiedy sa tylko dwie postaci??? eh nie wiem. przepraszam bies i fizza ze chaber zostal zabrany przeze mnie i tak nagle mi sie umarlo :pensive:
idolized in the spotlight
always reaching for fame
reverence is my birthright
prize and worship my name
i'm the one for you
no need to choose
become your muse
| S: 13
| Sz: 7
| Zm: 8
| EXP: 220/300 [9.11.2024]
Stat. Med. - lvl:
| MED.EXP:
Grupa: Samotnicy
Matka: huh? (Wysoka Łodyga)
Ojciec: Płonący Liść
Multikonta: Szczerbatek [Z], Świtająca Łapa [KW], Plaga Mysiej Dżumy [S], Słona Łapa [GK]
Trwałe urazy: łysy kawałek ogona (wygryzany przez nią samą)
Wygląd
wysoka | ruda tygrysio-pręgowana | heterochromia, prawe oko bursztynowe, lewe żółtozielone | białe znaczenia na lewym uchu i końcówce ogona | łysy kawałek ogona
czkawka - zaginieni
gdzieś się przemknął, gdzieś przekradł i przepadł jak kamień w wodę
im sorry, czkawka jest tym typem postaci co mi fajnie siedzi w głowie, ale nie umiem w postach z niego wyciągnąć nic fajnego, ogólnie ciężko mi się nim pisze, spędza mi sen z powiek dosłownie XD także przepraszam wszystkich z którymi sesje miałam albo planowałam kolejne, bo chciałam dać sobie szansę po raz 2137 no ale rip, nie dam rady z nim </3 ale do zaginionych, bo kto wie, może coś na offscreenie pomoże mu się rozwinąć w inną stronę i da mi to furtkę do powrotu
Po co ci te owce niespokojne
- Kołysz je do snu -
Nie pójdą na wojnę
Czekam na skinienie
Puszczam w zapomnienie to
- Co nie padło z twoich ust -
pociągam za spust
| S: 6
| Sz: 4
| Zm: 2
| HP: 50
| EXP: 65/100
Stat. Med. - lvl:
| MED.EXP:
Księżyce: 40
Mistrz: Muchomorowy Bór
Matka: Bluszczowa Jagoda
Ojciec: Askeladd
Multikonta: Płomienna Łapa [KG], Psie Serce [KC] \ Czart, Narcyz [zaginieni]
Wygląd
Paletę barw w przypadku Gwiazdki na pozór uznać można za dość... skąpą wszak ograniczona została ona jedynie do rozpiętości gamy rudości. Płomienistość jej futra jednakże jednocześnie obfituje w rozmaite odcienie pomarańczy, miedzi i rdzawości, w tym także podkreślające żywą barwę morelowe podszycie. Wybijającym się akcentem, a równocześnie pewnego rodzaju zapieczętowaniem całej kompozycji jest czekoladowobrązowy pas przebiegający na całej długości grzbietu - aż do czubka głowy oraz zanikające, niemalże niewidoczne drobne prążki, którymi upstrzona jest jej ruda szata - tzw. ticking (rudy/sorrel ticked). Sama szata zaś gładko przylega do ciała. Charakteryzuje się harmonijną, smukłą sylwetką, oplecioną suchymi mięśniami, dość wysokim wzrostem, choć budowa jej należy raczej do subtelnych i lekkich, o wyważonych proporcjach. Drobny kościec, wąskie ramiona, szczupły grzbiet, cienkie długie łapy i biczowaty ogon. Głowa przywodzi na myśl kształt lekko zaokrąglonego klina, o lekko zaokrąglonym, szerszym czole i zaznaczonym stopie. Ma wyraźnie zaznaczone, ostre kości policzkowe i surowy wyraz pyska, kształtną brodę i niedługi, zdawać by się mogło - lekko zadarty nos w barwie brudnego różu. Oczy - duże i szeroko rozstawione, swym kształtem przypominające migdały, a odcieniem - ranne niebo, skrywają w sobie całą duszę Gwiazdki - zadziorną, żywą, niepokorną, odważną, o niewyczerpanych pokładach energii, a także uporu i beztroski.
Błyszcząca Łapa - zaginieni
Przebiśniegowa Łapa - zaginieni
Oboje zwiedzają świat, oboje wrócą. Potrzebuję czasu, by przywyknąć do nowej sytuacji i nabrać sił do aktywnej gry
see ya
Statystyki - lvl: 3
| S: 11
| Zr: 12
| Sz: 5
| Zm: 4
| HP: 70
| EXP: 5/200
Stat. Med. - lvl:
| MED.EXP:
Matka: Wysoka Łodyga
Ojciec: Płonący Liść
Multikonta: Zroszona Pajęczyna (KG) | Rosomak (martwi)
Wygląd
średniej wielkości | o krótkiej sierści | bura z bielą na łapach, brzuchu, piersi i pysku, tygrysio pręgowana | szaro-błękitne oczy
Komar -> zaginieni
Po pełnym stresu dniu i koszmarze w trakcie drzemki, Komar rozpłakała się i (szukając cichego, samotnego miejsca) wybiegła na chwilę z obozu. W każdym razie można się domyślać, że planowo wybiegła tylko na chwilę, ale później Gromiacy mogli odkryć jej zapach ciągnący się przez kawałek terytorium aż nie urwał się w pobliżu granicy.
postaram się kiedyś wrócić, ale nie wyszło z nią :( przepraszam
| S: 5
| Zr: 7
| Sz: 5
| Zm: 3
| HP: 60
| W: 40
| EXP: 0/100
Stat. Med. - lvl:
| MED.EXP:
Księżyce: 49
Mistrz: Psie Serce (Gwiazda)
Matka: Zwiędła Łodyga
Ojciec: Orli Szpon
Partner: 😳
Multikonta: --- | Gawronia łapa [nkt], Perła [nkt], Ringo [nkt], Różana Ścieżka [nkt] i inni
Wygląd
Jego uroda pełna subtelności i wdzięku jedynie dopełnia jego obraz jako „pana idealnego”. Piękne, długie, białe, jedwabiste futro otula jego sylwetkę, niemalże po niej spływając. Zwykle jest czyste, ułożone tak, aby żaden włos nie odstawał. Jedyną zmazą na nieskazitelnym kolorze jego szaty jest… Niebieska plama zaraz pod okiem, układająca się w kształt serca. Na całe szczęście jest na tyle drobna, że czasami ciężko nawet zauważyć ją na futrze, a nawet jeśli – w głowie prędzej rodzi się pomysł, iż jest to zwykły paproch, chcący zawadzić na wizerunku Grada. Oczy ma błękitne, w kojącym kolorze nieba, obserwujące świat ze spokojem spod lekko przymkniętych powiek. Nos i opuszki ma w kolorze pudrowego różu. Zgrabny; całe jego ciało unoszone jest na długich, smukłych łapach, nieszczędzących sobie ani grama elegancji w chodzie. Ma mocno zarysowany grzbiet, barki, ramiona i… Kości policzkowe, które zamiast dodawać ostrości w wyrazie jego pyska, jedynie go łagodzą, zwracając uwagę na jego zaokrąglone policzki. Uszy ma nieco szpiczaste, zakończone frędzelkami. Natomiast wibrysy ma jasne i długie, niewyróżniające się na tle futra. Jedyną rzeczą, którą można uznać za wadzącą w jego wyglądzie, jest przydługawy ogon, który jednak po dłuższej obserwacji można o dziwo uznać za… Dodający mu pewnej gracji. Dojść do wniosku, że jest niczym ten pawi. Szkoda tylko, że jego właściciel nie szczyci się nim tak, jak wyżej wspomniany ptak.
gawronia łapa —> zaginiony
Zaczęło się od celowego omijania treningów z własnego lenistwa; ogromny czas wolny jedynie podsycał mimowolną ciekawość odnośnie do tego, co kryło się poza obozem, aż ta w końcu stała się nie do zdzierżenia nawet dla kogoś takiego, jak Gawron. Może i postanowił wybrać się na krótką przechadzkę, która zakończyła się wyjątkowym nieszczęściem, a może sam uznał, że o wiele bardziej pasuje mu żywot włóczęgi, wolnego od obowiązków i mogącego odpoczywać sobie tyle, ile chce i kiedy tylko mu się to uwidzi.
Z pewnością nim wrócę <//3, ale dwie postacie z moim bardzo malutkim czasem wolnym to zdecydowanie za dużo i kończy się to tym, że jedną z nich niestety zaniedbuje :(
|
x
.
˖ ݁𖥔.☁.𖥔 ˖
dane słowo wciąż we mnie tkwi,
jak tatuaż raz na zawsze
wrzyna się pod skórę,
jak niezapomniany igły strzał.ˊˎ-
⠂⠄⠄⠂⠁⠁⠂⠄⠄⠂⠁⠁⠂⠄⠄⠂ ⠂⠄⠄⠂☆
nie mów do mnie
nie mów do mnie
☆⠂⠄⠄⠂⠁⠁⠂⠄⠄⠂⠁⠁⠂⠄⠄⠂ ⠂⠄⠄⠂
☀︎ ⋆⁺₊⋆
bo więcej od ciebie już
nie potrzebuję, nie oczekuj więc
niczego w zamian za to, co mi dasz
i nieistotne, co tam dla mnie masz.
|
| |
| S: 8
| Zm: 3
| HP: 60
| EXP: 65/150
Stat. Med. - lvl:
| MED.EXP:
Księżyce: 29
Mistrz: ładni panowie?? [Nagły Grad/Trzmielopręgi]
Ojciec: Bzycząca Polana / Żmijooki
Partner: książę z bajki
Multikonta: Ślimacza Łapa | Powietrzna Łapa | Pędziwiatr
Trwałe urazy: blizna po lisich zębach na lewym barku
Wygląd
Uroda jest formą władzy. Może i dlatego Bajorko z taką uwagą dba o swoją. Ładne umaszczenie to nie wszystko, liczy się wiele rzeczy. Chociażby czystość futra. Długie futro zawsze jest zadbane, starannie ułożone i pozbawione jakichkolwiek wad! Przynajmniej w opinii Bajorka. Kotka nie należy do wysoki, jak i do masywnych. Szczupła, wzrostowo poniżej średniej. Wracając jednak do futerka - jest to zdecydowanie jedna z ważniejszych rzeczy u Bajorka. Niebieski point z bielą, którego charakterystyczną cechą jest biały fragment. Nos o dwóch odcieniach różu jest początkiem białej plamy, która wędruje aż do czoła kotki. Uwielbia owy element określać tiarą nałożoną jej przez Gwiezdnych. Niebieskie futerko rozlało się po jej całym ciele, miesza się tam z białą barwą. Niebieski zdecydowanie dominuje na ogonie, uszach i przednich łapach [poza paluszkami, które są białe] to tutaj są najciemniejsze części Bajorka. Wróciwszy jednak do jej “tiary”, nie można zapomnieć o intensywnym błękicie jej okrągłych oczu. Iście królewski kolor.
niska | długowłosa | niebieski point z bielą | błękitne oczy
Figlarna Łapa -> zaginiony
Jego rodzeństwo poznikało, on stwierdził, że jest na tyle doświadczony, że odnajdzie ich sam i tym się rzecz jasna wykaże. Opuścił tereny klanu, potem się zgubił, finalnie trafił na dwunogów i ci go zabrali.
| S: 11
| Zr: 15
| Sz: 7
| EXP: 5/300
Stat. Med. - lvl:
| MED.EXP:
|