Logo Artemidy
Postaci porzucone
jaszczurka -> zaginiona
niestety nie dałem rady się nią wbić w gre :/
https://artemida.webd.pl/thread-4960-pos...#pid461097
LVL 1 0 / 100
MedLVL 0 0 / 100
8
Siła
S
5
Zręczność
Zr
5
Szybkość
Sz
2
Zmysły
Zm
60
Punkty Życia
HP
40
Wytrzymałość
W
Odpowiedz
bezimienny -> zaginiony

https://artemida.webd.pl/thread-7764-page-2.html
LVL 4 275 / 300
MedLVL 0 0 / 100
11
Siła
S
13
Zręczność
Zr
7
Szybkość
Sz
8
Zmysły
Zm
75
Punkty Życia
HP
55
Wytrzymałość
W
Odpowiedz
Borsucza Mordka >>> zaginieni

Przepraszam przede wszystkim rodzeństwo pozostałe w Klanie, Deszcz, Toperz, Kyk, przepraszam też Szafrana, z którym były takie piękne plany na trening. Może kiedyś wróci, nie wiem, fajnie by było, ale to by pewnie musiało wymagać trochę fikołkowania, bo Borsuk jest jaki jest.

Borsuk od dawna już przestał jakoś aktywnie uczestniczyć w życiu klanowym, unikał obowiązków jak ognia, ceremonii, żeby przypadkiem nie dostać żadnego terminatora, a także wychodził sobie poza wichrowe tereny, urządzając przeróżne całodniowe wycieczki. W końcu doszedł do wniosku, że w Klanie nie ma dla niego miejsca i odszedł gdzieś w stronę Siedliska Koni, a stamtąd dalej, nie wiadomo za bardzo gdzie.

https://artemida.webd.pl/thread-4284-pos...#pid462033
a nas wiedzie trójka demonów
co n a m i się karmią:

na przedzie xxx,,pycha xx,,podąża z tańczącą latarnią
chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach
broi pod zbroją xxxx lubieżnośćxxxx pokusa niełatwa
LVL 4 210 / 300
MedLVL 0 0 / 100
10
Siła
S
17
Zręczność
Zr
6
Szybkość
Sz
6
Zmysły
Zm
75
Punkty Życia
HP
55
Wytrzymałość
W
Odpowiedz
Szafranowa Łapa -> zaginiony

Opuścił klan, tak jak od dawna planował. Kiedyś pewnie wróci.

https://artemida.webd.pl/thread-4284-pos...#pid462211
LVL 2 130 / 150
MedLVL 0 0 / 100
5
Siła
S
10
Zręczność
Zr
7
Szybkość
Sz
4
Zmysły
Zm
65
Punkty Życia
HP
45
Wytrzymałość
W
Odpowiedz
z bólem serca

Chłodny Pył >>> Artem >>> martwy

https://artemida.webd.pl/thread-4916-pos...#pid462733
✩✪✩

Są takie rzeczy, których nie chcesz robić, przysięgasz, że ich nie zrobisz, zabraniasz sobie, a potem to nagle dzieje się samo.

Nie da się ich nawet przeanalizować, nie podlegają procesom myślowym.

Dzieją się i już, pozostaje tylko patrzeć na siebie ze zdziwieniem i zapewniać, że nie ma w tym twojej winy, po prostu samo się stało.

✩✪✩
LVL 5 30 / 400
MedLVL 4 299 / 500
15
Siła
S
13
Zręczność
Zr
10
Szybkość
Sz
11
Zmysły
Zm
80
Punkty Życia
HP
60
Wytrzymałość
W
Odpowiedz
Ranek - konto od zera/adopcje
LVL 1 0 / 100
MedLVL 0 0 / 100
4
Siła
S
5
Zręczność
Zr
7
Szybkość
Sz
4
Zmysły
Zm
60
Punkty Życia
HP
40
Wytrzymałość
W
Odpowiedz
Ostry Kolec ---> Gwiezdny Klan

Kocica, na swoje nieszczęście i ku własnej rozpaczy, ponownie została porwana przez dwunożnych. Udało jej się uciec, jednak powrót na tereny czterech klanów ponownie zajął jej trochę czasu. Gdy znalazła się na granicach Klanu Wichru, postanowiła poczekać na patrol. Nie wiedziała nawet kiedy zasnęła... i już się nie obudziła. Nie zdążyła pożegnać się z dziećmi ani Krwawnikiem, ale dotarła do domu.

Przepraszam bardzo, że wrzucam tak późno.
Przepraszam również Krwawnika, Przebiśniega, Chaos i Orlika, ponieważ ledwo wróciłam do gry ale sytuacja w szkole doprowadziła do zaginięcia moich postaci. Nie chce już więcej męczyć Ostrej, bo dużo przeżyła. Wreszcie będzie mogła odpocząć - o ile rywalizacja w GK z Przebiśniegiem seniorem jest odpoczynkiem (uważajcie na gromy z nieba bo to pewnie oni). Zdecydowanie będzie ona patrzeć na swoje kocięta i pilnować ich ze Srebrnej Skórki. Podobnie z Krwawnikiem, na którego będzie czekała u góry.
Przepraszam i dziękuję za szansę Łatce, aby zagrać w miocie Lśniącej. Dziękuję za wszystkie relacje z Konwalią aka Ostrokrzew aka Ostrą. Jesteście super kotki!!!!
x
x

[Obrazek: d7yqvjz-1e5a466c-8d17-4c31-88b5-2f7854d8...dRa2m1y17w] <span class="jesion2">All my life I’ve been so lonely</span> [Obrazek: d7yqvvu-3e4664bf-4003-4acc-ab87-3482186d...oILEXLwsr4]
All in the name of being holy
Still, you’d like to think you know me
<span class="jesion2">> You keep buyin’ stars <</span>
And you could buy up all of the stars,
But it wouldn’t change who you are
You’re still living life in the dark
<span class="jesion2">It’s just who you are</span>

...............................................

<link href="https://fonts.googleapis.com/css2?family=Cinzel&display=swap" rel="stylesheet"><style>.jesion2 {font-family: 'Cinzel'; font-size:14; line-height:13px}</style>
LVL 4 55 / 300
MedLVL 0 0 / 100
9
Siła
S
15
Zręczność
Zr
8
Szybkość
Sz
7
Zmysły
Zm
70
Punkty Życia
HP
60
Wytrzymałość
W
Odpowiedz
Obieżyświat -> nkt

Gdy w końcu wrócił na stare śmieci i zastał jedynie pogorzelisko, wrócił na osiedle żeby przemyśleć parę spraw

Bardzo bardzo przepraszam osoby z którymi miałam na nim sesje, za to że nie odpisywałam przez długi czas i za to, że nie dokończymy sesji, ale nawet porządnego opisu emocji nie umiem u niego w tym porzuceniu ugrać. Sesja się zbliża, i wolę mieć chociaż o jedną postać mniej czyste sumienie + łatwiej będzie mi nadrabiać jedynie na pozostałych dwóch kontach :'))
LVL 2 80 / 150
MedLVL 0 0 / 100
9
Siła
S
9
Zręczność
Zr
4
Szybkość
Sz
4
Zmysły
Zm
75
Punkty Życia
HP
35
Wytrzymałość
W
Odpowiedz
Śliwka -> nieaktywna

Nooo... tak. Granie pieszczochem, nie? xD Mam trochę za mało możliwości pisania nią, żeby ją jakoś rozwinąć, a nie ukręciłam w głowie na tyle angażującej fabuły, by się jej trzymać i realizować, więc po prostu jednak dam Śliwce dożyć dni jako leń i pieszczoch. Wciąż - fajnie było o niej pomyśleć jeszcze przez chwilę, no i jednak skłoniła mnie do powrotu, więc yay!
[Obrazek: sketchylilsmall_by_blackunia-d8fyw96.png]
Głos siostrzyczki zaczyna wydzwaniać znaczenie życia wypełnionego dźwiękami
Z pewnością obronię ten niezmienny uśmiech którego wspólnie doświadczyłyśmy, więc już nikt nie będzie w stanie go zniszczyć
LVL 0 0 / MAX
MedLVL 0 0 / 100
0
Siła
S
0
Zręczność
Zr
0
Szybkość
Sz
0
Zmysły
Zm
0
Punkty Życia
HP
0
Wytrzymałość
W
Odpowiedz
Wilk -> zaginieni
Poszedł poza obóz, wpadł do rzeki i go prąd poniósł

Jego istnienie póki co daje mi stres i zadyszkę, ale wróci bo ma potencjał i jest śmieszny. Przepraszam wszystkich z kim miałam sesje!!!
[Obrazek: x5AkD1V.png]
you sir are a fish
LVL 1 10 / 100
MedLVL 0 0 / 100
10
Siła
S
6
Zręczność
Zr
2
Szybkość
Sz
2
Zmysły
Zm
55
Punkty Życia
HP
45
Wytrzymałość
W
Odpowiedz
Nietoperz -> zaginieni
Wyszedł z obozu, nie wrócił. Może szuka Szafrana, a może po prostu przegrał z samym sobą

Poddaje się z myślą, że będzie mi się nim fajnie grało :( przepraszam ludzi z sesji i rodzinę
FEEL the fury closing in
〈〈 All RESISTANCE 〉〉
wearing thin
NOWHERE to run from all of this havoc
NOWHERE to hide
From all of this
〈〈 MADNESS 〉〉
LVL 3 120 / 200
MedLVL 0 0 / 100
8
Siła
S
15
Zręczność
Zr
3
Szybkość
Sz
6
Zmysły
Zm
60
Punkty Życia
HP
60
Wytrzymałość
W
Odpowiedz
Iskrzący Pazur -> zaginiony

Wyszedł i nie wrócił.

Nie mam na niego pomysłów już od zeszłego roku w sumie, więc trzymam go na siłę i to tak bez sensu :(( Daję sobie te trzy dni na namysł jeszcze, ale z góry przepraszam wszystkich co mieli z nim sesje!!!
[Obrazek: BL5TCda.gif]
DONT mess with me,
Im a b i g b o y now, and Im VERY scary
˗ˏˋ ´ˎ˗ I PUNCH my WALLS, stay out at NIGHT, ˗ˏˋ ´ˎ˗
and I do karate
≪ Dont message me cause I WONT reply, ≫
I wanna make you cry

LVL 4 210 / 300
MedLVL 0 0 / 100
14
Siła
S
17
Zręczność
Zr
4
Szybkość
Sz
4
Zmysły
Zm
65
Punkty Życia
HP
65
Wytrzymałość
W
Odpowiedz
Tundra -> Martwi

Królowa dożyła swoich dni we względnym szczęściu w Nowym Świcie, który po przeniesieniu na nowe tereny po raz kolejny, nieco się rozrósł i ustabilizował. Kilka księżyców wcześniej, przeczuwała już że odejdzie, zrezygnowała ze stanowiska w Radzie, które obejmowała od ucieczki przed ogniem. Odeszła w spokoju, otoczona kotami, które ją szanowały, które uważała za swoją rodzinę.

Śpij spokojnie.
LVL 5 285 / 400
MedLVL 0 94 / 100
15
Siła
S
19
Zręczność
Zr
5
Szybkość
Sz
5
Zmysły
Zm
90
Punkty Życia
HP
50
Wytrzymałość
W
Odpowiedz
Smarkula -> zaginieni

plan był, ale się zmył |D adios
LVL 1 0 / 100
MedLVL 0 0 / 100
6
Siła
S
6
Zręczność
Zr
4
Szybkość
Sz
4
Zmysły
Zm
65
Punkty Życia
HP
35
Wytrzymałość
W
Odpowiedz
Pietruszkowa Łapa -> adopcja (może od zera jak się da bo ma tylko 2 posty)

niestety, miał być progiem zwalniającym, co zadziałało aż za dobrze, wycofane postaci to nie coś w czym dobrze się czuję

LVL 4 165 / 300
MedLVL 0 24 / 100
15
Siła
S
12
Zręczność
Zr
7
Szybkość
Sz
5